Er massemonstre en døende race?

Er massemonstre en døende race?
Er massemonstre en døende race?

af Anders JP Eskilsson

Inden for en uge, for to måneder siden, døde to berømte bodybuildere på markedet uventet såvel som overraskende. Den 46 år gamle rige piana såvel som den 26 år gamle Dallas McCarver kunne begge lide af deres husholdninger såvel som fans for deres personer såvel som den effekt, de gjorde i bodybuilding -verdenen. De blev imidlertid først og fremmest forstået for en ting frem for alt andet, deres massive størrelse.

Med hensyn til piana -passering skal hjertesvigt have været dødsårsagen såvel som uden videnskabeligt forståelse af Dallas præcis årsag til at gå forbi, er det vanskeligt at afvise, at arbejdet bag deres størrelse har været fordelagtigt for deres helbred og velvære i enhver type på vej. At gå rundt på 300 kg i længere perioder er ikke sundt for nogen, forbedret eller ej. I modsætning hertil er bekymringerne for at blive så stor som muligt i bodybuilding -spillet øget igen.

I forbindelse med de nylige dødsfald er folk uden for bodybuilding -kultur tage hensyn til.

Imidlertid er en ting mere, selv meget mere foruroligende, når de såkaldte fagfolk om emnet for præstationsforstærkere, som forfatteren såvel som radioparten John Romano, for eksempel specificerer, at “anabolske steroider aldrig dræbte nogen”. Denne person har været omkring bodybuilding-markedet for tæt på mest sandsynligt 30-40 år såvel som stadig uvidende om farerne ved at bruge AAS såvel som andre præstationsfremmende produkter (PED’er). Lige da Romano (tro det eller ej) har været på gear i størstedelen af sit liv så godt som det er ganske sundt, antager jeg, ikke indikerer, at brugen er ufarlig, eller at enhver person skal markedsføre brug af sine uansvarlige vilkår.

FC Porto Trøje John, ingen er sandsynligvis døde af kvælning af en pakke cigaretter heller, men det, jeg kan fortælle dig, er, at tobak er videnskabeligt bevist at korrelere med af århundreder som lungekræft eller med alvorlige cardio -vaskulære fiaskoer, som også mange gange er fatal.

Og sikker på, at der er dem, der har røget hele deres liv, der i sidste ende dør af noget andet til tobak. Til Guds fordel ikke undlader at huske alle dem, der fik Argentinas fodboldlandshold Trøje lungekræft, leverkræft, diabetes 2 eller hjerteafsnit siden det.

De nøjagtige samme ting vælger at bruge udvikler af medicin som smertestillende eller anabolske steroider eller en kombination af dem begge.

Så lige da nogen ikke er død umiddelbart efter injektion af en 10 pakke polsk omnadren 250 i deres røv på én gang, indikerer det ikke, at ingen nogensinde døde af hjertesvigt udløst af højt blodtryk, som videnskabeligt korrelerede med AAS -brug, eller At nogen aldrig fangede leverkræftkræft, der er påvirket af toksiciteten af anabolske steroider. At sikre, at det at angive, at anabolske steroider aldrig Club Tijuana Trøje har været en stærk variabel i en dødssituation, er bare almindelig freakin -dumhed såvel som uvidenhed. Jeg tror, du må have lyttet til din ven Mike Matarazzo om, hvad han påpegede om sidepåvirkningerne af hans brug i løbet af sin karriere, før han døde, i en alder af kun 48 (8. november 1965 – 16. august 2014), som oplevede flere af hjertesvigt i løbet af hans sidste år i livet, før han til sidst døde af en hjertekomplikation.

Romano forstås ligeledes for citatet “Vis mig kropsposerne” i den dårlige dokumentar “større, stærkere, hurtigere”… .. godt ud over mange af de dødsfald, vi har set i bodybuilding gennem årene, jeg gerne vil Sig, poserne stabler op, sikker på, at nogle få måske har været genetisk disponering på grund af cardio -vaskulære af årene, såvel som nogle var forbundet med diuretika, men det er vanskeligt at se bort fra, at AAS ikke har været et aspekt i mange tilfælde.

Tilbage til det primære spørgsmål, er massemonstrene en døende race? Nå, svaret er nej, da der altid vil være mennesker, der begge har den genetisk kapacitet ud over det arbejde æstetik såvel som er klar til at tage farerne for at nå niveauet for et massemonster. Det er ligeledes vigtigt at forstå, at kroppe reagerer på en anden måde med hensyn til sidepåvirkninger af anvendelse af gear; Nogle vender tilbage til et sundt liv efter deres hødag, så stort såvel som ekstremt konkurrencedygtige bodybuildere er forbi, da deres kroppe ikke blev så påvirket af brugen såvel som at atleterne tog sig af deres blodarbejde såvel som havde Forståelse af nøjagtigt, hvordan man stabler PED’er på en ekspert såvel som omhyggelig niveau.

Der er metoder, der skal være uredelige, med hensyn til brug i enhver form for elitesport, men at markedsføre anabolske steroider med etiket om brugG Gear, hvis de ville høre noget lignende, eller misbrugere, der runger gear hele året rundt for at holde deres snoede selvbillede i orden, og forstærker deres dosering endnu mere. Online dag for dag, år kommer år uden misbrug af medicin i køb til bigorexia.

Igen, begge cigaretter, alkohol, smertestillende stoffer eller underholdningsmedicin. Alle disse forbindelser har påvirkninger, så snart du sætter dem i din krop, kan virkningen være forskellig fra person til person, men i forbindelse med videnskaben er der bevis for, at alt det ovenstående kan være meget ufarligt, anvendt over en længere periode eller anvendes i større mængder, som ligeledes store aspekter i situationer med død.

Der kan være covariance -resultater, men ingen må nogensinde sige, at ingen nogensinde døde, da det er helt forkert, jeg kan godt lide bodybuilding i næsten alle aspekter, selvom det ikke er den sundeste sport derude, men hvilken elite sport virkelig er? Jeg forsømmer dog ikke farerne, der korrelerer med målene om at blive så store som muligt. Jeg tror dog, at der er specifikke perioder i de mest elite -sportsgrene til at bruge PED’er på en ansvarlig måde med tilsyn med eksperter.

Jeg er temmelig sikker på, at vi vil se et højere skift fra massemonsteridealerne til meget mere af et traditionelt bodybuilding -se foran os. Ud over de nye mulige krav vil vi se et sundere bodybuilding -marked ud over en meget mere atletisk type bodybuildere. Traditionel krop kommer stærkt ud i popularitet både blandt bodybuildere ud over det sociale netværk blandt fans globalt. Det ville ikke overraske mig, hvis det traditionelle organ virkelig vil dominere Olympia -weekenden om et par år.