Julemanden til havet halvmaraton

Julemanden til havet halvmaraton
Julemanden til havet halvmaraton

lys mørk såvel som tidligt i morges skrællede jeg på mine proompression feriesteder såvel som på vej til Oxnard for Santa til havet Half Marathon!

Mine seneste videoer

Marathon Training Day 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspect in With Run Eat Gentag

Flere videoer

0 sekunder på 51 sekunder

Næste op
4 minutters stående kerne træning for løbere
04:31

Direkte
00:00
08:21
00:51

Oxnard ligger nord for LA såvel som omkring 100 miles fra South OC, så det var et drev, uanset hvor det var værd. Det er et sjovt løb, velorganiseret såvel som ender ved den smukke kanaløer Harbor.

Jeg kom der med masser af tid til overs såvel som kom direkte på en shuttle -bus til starten ikke noget problem.

Første stop – Den enorme Santa -klausul (du kan se ham fra 101 Freeway året rundt) for at mindske et legetøj for en tot.

Derefter var det næsten tid til at stille op. Jeg tilfredsstillede besøgende Willie på startlinjen – han løb den også sidste år!

Det er en relativt lille race (efter SoCal -standarder), så jeg opdagede den vidunderlige duo tynde såvel som Reese ikke noget problem. Vi organiserede vores racemål = fryser ikke. Det var koldt!!

SR så godt som jeg blev sammen, da hun er syg, såvel som hendes dødssed-løbshastighed er min PR-hastighed, der giver eller tager.

(SR på Insta)

Faktisk, da jeg løb 13 i går, følte jeg mig overhovedet ikke fuld af spunk. Så vi chattede hele tiden så godt, som det gik superhurtigt! Vi havde en virkelig fantastisk race, der indhenter liv, frihed såvel som søgen efter lykke (alias donuts).

Dette løb er utroligt, da så mange mennesker kjoler op eller i det mindste bærer glade farver! Der var en fuld pepperkage – løbskørsel så hurtigt som du kan, kan ikke fange mig, jeg er Gingerbread Man!

Udført i 1:52:04

Surface Line -fejringen er ret vidunderlig, da den er smuk, så godt de giver de mest velsmagende (og formoder jeg lokale?) Jordbær såvel som cookies.

Det er så ganske, at det får mig til at køre lidt mere !!! Og/eller gør min obligatoriske løbende positur.

Jeg løb ligeledes ind i Melissa fra at prøve at helbrede ved slutningen! Det har været så godt Long Meliss!

Men jeg ønskede at fastklemme derude hurtigt, da det var frysende. Så vi blev ikke så godt længe efter løbet, da jeg havde brug for at komme til mit køretøj såvel som Whole Foods.

Hvem der nogensinde besluttede at lave racerbilparkering på samlingen var genialt. Efter løbet ændrede jeg såvel som at slå WF Hot Food Bar for næring.

Nu hænger jeg ud på min mors, da det er på metodhuset så godt som hun er min mor, så jeg skulle gå til, da hun fødte mig. Så godt som jeg har et virkelig stort hoved.

25 dage med fysisk fitnessudfordring

Dag 8 – Hold en planke i 10 sekunder længere, end du holdt den i sidste uge.

Jeg lavede en hurtig Instagram -video af min indsats op, indtil hunden forsøgte at finde ud af mig.

Spørgsmål: Gjorde du din planke?

Videregivelse: Jeg fik en smæk til dette løb, men var dog ikke nødvendigt at gøre XYZ for det, dvs. gennemgang/faktiske sjove vittigheder/sidde på julemandens skød (ikke at jeg er imod det).

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

snør irvine halvmaraton

snør irvine halvmaraton

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Orange -regionen kører halvdelen, 5K, relæ -resultater såvel som sammenfattelse. 2019 Lace Up Run Race Disc

Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb

Hvad skal man spise før et sent halvmaratonløb

Hvad skal man spise inden eftermiddagen Half Marathon Rock N Roll Las Vegas. Præcis hvordan man brændstof foran en halv maraton eller maraton latIrvine Half Marathon Race Recap

Irvine Half Marathon Race Recap

Half Marathon Race Recap såvel som gennemgang. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program såvel som raceevaluering samt tip til

Surf City Half Marathon -resultater samt sammenfattning

Surf City Half Marathon -resultater samt sammenfattning

Surf City Marathon såvel som halvmaratonresultater samt sammenfattelse. Billeder såvel som sjov fra halvmaratonløbet i Huntington Beach

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

AFC Half Marathon Race Recap såvel som fotos

America’s Finest City (San Diego) Half Marathon Race -resultater samt sammenfattning. AFC halvmaratonbilleder. Kører ind

OC Half Marathon -resultater såvel som top 13 højdepunkter

OC Half Marathon -resultater såvel som top 13 højdepunkter

OC Marathon såvel som halvmaraton race -resultater. Orange region sammenfattelse såvel som fineste dele af 13,1 mile løb. diskonteringspriser for andre

⚡ af Shareaholic

.