Sportsadvokat slutter sig til Dodgers som vicepræsident for mangfoldighed, egenkapital såvel som inkludering

Sportsadvokat slutter sig til Dodgers som vicepræsident for mangfoldighed, egenkapital såvel som inkludering
Sportsadvokat slutter sig til Dodgers som vicepræsident for mangfoldighed, egenkapital såvel som inkludering

Los Angeles Dodgers har afsløret ansættelse af Courtney Moore for den for nylig producerede indstilling af vicepræsident for Manchester City Trøje mangfoldighed, egenkapital samt inkludering.

”Dodgers er en del af materialet i Los Angeles, såvel som det er bydende nødvendigt, at vi repræsenterer den fremragende mangfoldighed i vores by såvel som at bevare en inkluderende atmosfære for alle Angelenos på Dodger Stadium,” sagde Dodger præsident og administrerende direktør Stan Kasten. ”Disse bestræbelser er af den største betydning for vores organisation såvel som vi er begejstrede for at kunne opdage nogen med Courtneys erfaring såvel som kompetence til at fokusere, udvikle sig såvel som at føre vores DEI -programmer. Hun har været en positiv agent for ændring på flere markeder i løbet af programmet i sin karriere, såvel som vi ser frem til at opdage fra hende såvel som at fortsætte med at etablere som en organisation. ”

Under et erhverv, der spænder over meget mere end 20 år, har Moore været ansvarlig for anvendelsen af mangfoldighedsindsats, der omfatter rekruttering, fastholdelse samt inkludering i finansieringen, teknik såvel som juridiske industrier. Mange for nylig var hun direktør for mangfoldighed såvel som optagelse hos lovgivningsfirmaet Munger, Tolles & Olson, hvor Moore var ansvarlig for at producere såvel som implementering af teknikken for at forbedre firmaets inkluderingskultur.

”Disse er udfordrende såvel Sevilla FC Trøje som vanskelige tider præget af en verdensomspændende pandemi, racemæssig uenighed såvel som samfundsmæssige uligheder,” sagde Moore. ”I dette klima er jeg yderst beæret over at arbejde for en banebrydende organisation, der forstår betydningen af at forstærke mangfoldighed og inkludering. Jeg ser fremad for at tilfredsstille mine kolleger såvel som at komme på arbejde! ”

Moore har ligeledes en række års erfaring med færdighedskøb efter at have hjulpet Special Counsel, Inc såvel som Hollins Group i direkte leje af forretnings placeringer. Derudover har hun erfaring på sportsmarkedet som udsendelse såvel som specielle begivenhedskoordinator for Chicago White Sox.

Moore tjente sin jurislæge fra University of Miami, såvel som ligeledes har en kandidatgrad i sportsadministration fra University of Massachusetts samt en bachelorgrad i verdensomspændende relationer ACF Fiorentina Trøje fra Installer Holyoke College.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail