6 Metoder til at forblive i form fra 9 til 5

6 Metoder til at forblive i form fra 9 til 5
6 Metoder til at forblive i form fra 9 til 5

Vi har for nylig skrevet om metoder til i form i din træning, uanset om du rammer fitnesscentret eller vælger at holde os i form fra hjemmets komfort. Men selvom du arbejder på rutinemæssigt, viser undersøgelser, at det at sidde i lange perioder stadig kan skade dit helbred og velvære i det lange løb – såvel som det er netop det, som mange af os gør fem gange om ugen på kontor.

Men der er gode nyheder! Alt hvad du skal gøre for at modvirke det siddende, du gør hele dagen, er at stå op hver halve time eller deromkring. Hvis du søger efter forslag til at gøre stående op til en vane, har vi dig dækket med disse seks tip:

E -mail mindre, snak mere: Der er tidspunkter, hvor e -mails er nødvendige, men normalt vil en hurtig chat med nogen arbejde bare også – hvis ikke bedre! Så næste gang du er lokket for at skyde Jane i regnskabsføring af en hurtig e -mail, skal du stå op såvel som Manchester City Trøje at spørge hende personligt i stedet. Dit trinoptælling vil sige tak til dig.

Stå eller gå under møder: Hvis du har forberedt deltagere, skal du motivere dem til at stå op under hele mødet. Eller, hvis din tilfredsstillende ikke har brug for dine computere, skal du tage tingene udenfor ved at gå en kort gåtur.

Stå op hver 1/2 time: Sørg for at stå op hvert tredive minut, selvom det bare er at strække eller gå rundt i et par minutter. At gå til møder eller gribe en kop kaffe mere tæller helt. Krav Hjælp til at blive på sporet? Fitbit -påmindelser til flytning vil skubbe dig til at komme i 250 trin, før timen slutter.

Øvelse af strækning: Strækning kan være en god metode til at vække dig selv, hvis du er i krav om en stigning, er dog færdig med kaffe for dagen. Det er ligeledes en god grund til at stå op i et par minutter.

Prøv vores 5-minutters yoga-bevægelser: sidste sommer, vi delte yoga-bevægelser, du kan gøre ved dit Juventus Trøje skrivebord. Det står ikke, men det er en fantastisk metode at få lidt meget mere træning i løbet af din dag, såvel som du altid kan stå op før eller efter at du har prøvet dem!

Find område for at prøve dine foretrukne øvelser: I nogle tilfælde kan det være vanskeligt at være i form i en fuld træning på enhver form for din dag, men det indebærer ikke, at de bit ting ikke tilføjes. Hvis du kan, skal du opdage et fredeligt område på kontoret, du kan i form i et par squats eller lunges – noget, der ikke forstyrrer andre – for at hjælpe dig med at drage fordel af enhver form for lidt pause.

Hvordan forbliver du aktiv på kontoret? Lad os forstå i kommentarerne!

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en Sevilla FC Trøje ny fysisk fitnessrutine.