Tilsyneladende kan indholdsskabere ikke have en mening i disse dage

Tilsyneladende kan indholdsskabere ikke have en mening i disse dage
Tilsyneladende kan indholdsskabere ikke have en mening i disse dage

af Matt Weik

Det er blevet tydeligt Rangers FC Trøje i de sidste par år, at indholdsskabere ikke længere har en mening. Det er som om det, der kommer ud af deres mund, automatisk kritiseres. Nu siger jeg ikke, at nogle af de ting, folk siger, ikke er helt unøjagtige, men når nogen har en mening om et emne, hvorfor respekteres det ikke længere?

Bodybuilding -indholdsskabere som Nicks styrke og magt, Luimarco, mig selv og mange andre ser ud til at have et mål på ryggen her for sent. Og jeg er ærligt ikke sikker på, hvorfor. Hvorvidt emnet for diskussion er bodybuilding, fitness, kosttilskud osv., Virker det som om folk har en dagsorden for at modbevise alt, hvad vi siger eller ser ud til at fornærme. Her er hvad jeg mener.

Bør indholdsskabere være stille, eller hæver de gyldige punkter?
Det første emne, der skal diskuteres, er, når indholdsskabere taler om bodybuildere og deres fysik eller placeringer. Se, enhver kan se på mig og sige, ”Den fyr er flygtig. Han er ikke så stor. ” ved, hvad? De har ikke forkert. Jeg er ikke Brad Pitt eller Palmeiras Trøje går omkring 365 dage om året med en fysik som hvad Greg Plitt havde. Og jeg har det godt. Jeg kan ikke argumentere for den kendsgerning eller prøve at afvise de kommentarer, der er fremsat. Men jeg fornærmer dem ikke. Det er hvad det er.

Men når indholdsskabere taler om, hvordan en bodybuilder ser ud i et show, eller hvordan de så ud under showet, er det en øjeblikkelig halsstans, der er givet af den, de taler om. men hvorfor?

Her er mit punkt, når det kommer til indholdsskabere, der kritiseres for at tale om nogens fysik. Efter et show bygger indholdsskabere indhold vedrørende en konkurrence og hvordan alle placerede. I det øjeblik, de siger, at nogen kiggede af, de var flade, de gik glip af deres mærke, de var ikke store nok, [indsæt uanset kommentar her], det ser ud til at blive taget som disse indholdsskabere sagde, at bodybuilderens penis er lille eller noget.

Indholdsskabere bliver centrum for opmærksomheden og bliver verbalt (eller undertiden fysisk) misbrugt af visse individer. Mit spørgsmål er, hvis disse indholdsskabere tager fejl, hvorfor så dommerne ikke deres fysik som værende god nok til at vinde? Lad os tage Phil Heath for eksempel, da han har været den seneste. Og dette er ingen respekt for Phil, han og jeg går tilbage til hans Met-RX-dage. Men når Nicks styrke og magt eller Luimarco ville kommentere, at Phil ikke så sit bedste ud eller bragte hans maveproblemer op, var Phil vokal på sociale medier, der kritiserede disse personer.

Faktum er, at Phil i 2018 som ikke hans bedste og havde maveproblemer, der førte tilbage til hans brok. Disse indholdsskabere var ikke forkert med deres analyse af Phils fysik, men de blev et mål for deres mening. Men hvorfor er indholdsskabere skurke for at komme med kommentarer, som dommerne scorede dem negativt på? Hvad hvis Big Steve kom ud og kommenterer en bodybuilder’s fysik, der var væk (ikke sagde, at han nogensinde ville, men han havde et par interviews i fortiden, hvor han måtte forsvare, hvorfor nogen ikke placerede godt, og hvorfor dommerne scorede kortene som de gjorde)?

Lad os derefter se på mig. Jeg har været i supplementbranchen i ganske lang tid. Alligevel, når jeg skriver om et supplement eller et brand og giver min mening, ønsker det brand straks at komme til mig som en af indholdsskaberne og prøve at tage personlige stikker på mig. Se, jeg har tyk hud og kunne ikke pleje mindre, hvad folk siger om mig, men det faktum, at en simpel mening kan skabe ganske opstand online, er ret interessant. Nu sker dette ikke ofte, men hver gang imellem kommer det op.

Jeg giver dig et eksempel. Jeg skrev en artikel om et emne, hvor jeg nævnte, at jeg ikke nødvendigvis var enig i, hvad et supplementfirma gjorde. Indrømmet, jeg har givet dette brand et ton ros gennem årene, men de har sandsynligvis aldrig set det, da de ikke læser mit indhold. Fra den ene udtalelse fik jeg en ejer til at tage personlige skud på mig for min mening. Kommentarer som jeg er “en del af problemet med dårlig journalistik”, og at jeg “tydeligvis ikke kender mit emne” og lignende kommentarer.

Fra hans kommentarer til mit indlæg modtog VfL Wolfsburg Trøje jeg mange beskeder fra andre brandejere, der nævnte, at fyren er væk fra hans rocker, og at folk i branchen ikke er glad for ham, men uanset hvad beviser det, at indholdsskabere tilsyneladende ikke er i stand til at give deres mening.

Hvorfor kan vi ikke have en åben diskussion i disse dage?
Hvad der kunne løse mange problemer og potentielle misforståelser omkring indholdsskabere og de ting, de siger, ville være, hvis de fornærmede var villige til at have en åben diskussion. Ikke den slags, hvor du går frem og tilbage angriber hinanden. Jeg taler om en civiliseret diskussion, hvor begge parter får tale deres stykke og lytte til, hvad alle parter har at sige.

Jeg siger ikke, at alle tilfælde skal have en diskussion, men hvis det er så slemt, og nogen vil give en modbevægelse, skal du give demplatform. Gør et interview. Publicer en video, hvor alle parter har en åben diskussion. Jeg ville være villig til at satse i slutningen af det, begge parter ville respektere den anden meget mere, hvis der var indledende uoverensstemmelser.

Heck, oprettet et privat opkald, hvis du ikke ønsker at offentliggøre det og diskutere de spørgsmål, der stammer fra en indholdsskabende meninger. Havde denne person nået ud til mig og ville tale, ville jeg have været mere end villig til at høre hans side og respektere, hvad han havde at sige – forudsat at han også respekterede min side. Du kunne acceptere at være uenig. Det ville gå langt i stedet for at tage personlige skud på indholdsskabere og forsøge at miskreditere, hvad de gør for at leve. For eksempel tror jeg ikke, at de, der talte om Phil, nogensinde ville sige, at han er en dårlig bodybuilder, eller at han ikke hører hjemme i sporten.

Jeg står 100% bag ytringsfriheden. Jeg tror ikke, at nogen af disse indholdsskabere betød nogen dårlig vilje over for nogen, de talte om. Skulle de personligt angribe nogen, er det en anden historie. Men jeg forstår ikke, hvordan det at give en mening kan skabe en sådan opstemning, når den er i overensstemmelse med de samme tanker, som andre har, men at være, at de er indholdsskabere og har et følgende, antager jeg, at det gør dem til det perfekte mål.

Hvad tænker du? Bør indholdsskabere ikke være i stand til at give udtryk for deres mening om brancheemner?