Big Ramy får speciel invitation

Big Ramy får speciel invitation
Big Ramy får speciel invitation

af Christian Duque

Den egyptiske fenom, Big Ramy, har fået en særlig invitation til at konkurrere ved Mr. Olympia 2020. Dette indikerer, at han ikke vil tjene idealet til at tage scenen, hverken gennem automatisk kvalificering (top 6 foregående år), vinde et pro -show eller kvalificere sig med point. Han vil konkurrere, fordi Federation tog en beslutning om at invitere ham. Selvom han konkurrerede på 2020 Arnold Classic, placerede han for første gang i sin karriere 3. bag tidligere mestre Dexter “The Blade” Jackson og William “The Conqueror” Bonac.

Han konkurrerede ikke på hverken Gamba Osaka Trøje Tampa Pro eller New York Pro, men kastede hatten ind i Spanien -konkurrencen, hvor Top 3 ville tjene Olympia -kvalifikationer. Desværre kontrollerede Ramy positivt for Covid 19 og var ikke i stand til at konkurrere. Havde han været nogen anden bodybuilder, havde han været sol (lort ude af held), men fordi Ramy er en fanfavorit og fordi 7x 212 Olympia Showdown Champion, den walisiske drage, James “Flex” Lewis måtte trække sig tilbage på grund af en ikke afsløret Skade, det er min mening, at Ramy fik denne mulighed.

Olympia skal have masser af uafgjort, og med at miste Lewis led det et stort slag. Ramys tilstedeværelse vil ikke udfylde det tomrum, og de kan hævde, at hans specielle invitation er en føderation-bevægelse, ikke en begivenhed, og at de er helt ikke forbundet. til hver deres egen. Jeg er af den opfattelse, at det uden Lewis vil være sværere at udfylde sæderne til en konkurrence bare en uge genert for julen. Når det er sagt, vil alle se, hvad Brandon Curry bringer, såvel som hans kollega Oxygen Gym -kollega Roelly “The Beast” Winklaar. Denne konkurrence kan også være Dexter Jacksons sidste, men jeg tror ikke, at en person, der næsten vinder Arnold Classic, og som kunne vinde Olympia, skal overveje pensionering. Det er meget muligt, at Dex har en ændring af hjertet. Folk har lov til at skifte mening, især den vindende pro i sportens historie, ikke?

Før jeg taler meget mere om Ramys held, vil jeg også gerne gå på rekord som at oplyse, at jeg ikke tror, at Phil Heath vil konkurrere. Jeg vil tro det, når jeg ser det, men noget siger mig, at han vil droppe ud. Jeg har ikke noget faktuelt til at sikkerhedskopiere dette med undtagen en langst. Phil kan ikke slå Brandon. Han kunne slå ham for mange år siden, men han kan ikke slå ham nu. Hvis Heath kommer på scenen og ser ud som om han gjorde i 2018, får han sin røv til ham. Dexter, Roelly, William og en masse bestemt, Brandon, vil tørre gulvet med ham.

Det, der gør Heaths comeback endnu mere tvivlsomt for mig, er den store dollar-dokumentar, der er i værkerne omkring hans prep. Hvis dette skal være som pumpejern, med en moderne vri, og gaven undlader at bringe et fremragende look af højden svag, kunne jeg se, hvor han hopper skibet under et hvilket som helst antal påskud.

Kunne du forestille dig en enorm film bag en 7x Mr. O, der går i konkurrence, hvor han placerer uden for top 3?!?! Hvem får det? Det er meget muligt, at dette er Kai Green 2015 igen. I modsætning til Greens specielle invitation, er Heath en tidligere Mr. Olympia, han kan foregive at gøre O årligt og trække ud. Selv med en underskrevet kontrakt, ville Olympia virkelig prøve at håndhæve den, sagsøge for overtrædelse? De har langt meget mere presserende spørgsmål, som at sikre, at de har en vellykket begivenhed. I det sjældne tilfælde er Phil er et andet no-show, så det er fornuftigt at have store Ramy.

Jeg elsker Ramy. Han er en jordnær, utrolig kølig fyr, og han har altid været meget stor for mig. Når det er sagt, er dette ikke personligt. Jeg siger fakta. Skal Ramy være på den scene? Nej. Se på Nick Walker. Masser af har gjort en sag for ham at vinde Chicago. Akim Williams vandt og fortjente det, men hvorfor får Nick Walker ikke en særlig invitation? Han så fantastisk ud. Han er en rookie og vandt sit procad i et Kroatiens fodboldlandshold Trøje telt. Det er en temmelig hardcore historie. Hvorfor får han ikke en invitation? Maxx Charles har konkurreret i et væld af shows og taget nogle hårde placeringer, men aldrig opgav. Han blev aldrig betragtet som en særlig invitation. Hvis Maxx var kommet kort på point, ville han have fået opkaldet? Nej for helvede. Det er simpelthen ikke retfærdigt. Jeg kan ikke lide, hvad der ikke er fair, især om et år som 2020.

Hvis dette er den utrolige skål med bodybuilding, skal det være netop det. Dette er ikke engang sammenligneligt med et wild card. Ramy fik generelt lige en gratis kvalifikation, og hvis Brandon er slukket, kunne Ramy være Mr. Olympia. Ingen, der nogensinde er blevet godkendt, har en særlig invitation nogensinde opnået det, men bare ideen om det virker som en stor uretfærdighed. Ramy vil ikke være i top 3, men han vil sælge billetter. Top 3 vil bestå af Curry, Roelly og Bonac eller Jackson. Ramy, Heath, og hvem der ellers vil være uden for den pakke. Jeg er ked af det, men det er det – åh ja, og det inkluderer Hadi. Hr. Choopan går ikke bedst til vidunderbarn, udyret, erobreren eller bladet – ikke denne gang. Det vil bare ikke ske.

Når det er sagt, er jeg i ekstase over at se, hvad Chad Nichols og Ramy kan sammensætteI de næste par måneder. De virkelige bodybuilding -fans vil vide, at jeg er kritisk objektiv – at det ikke er trolling eller sure druer. Denne parring kan stadig komme med en formidabel top 6 -udflugt, der bygger ud fra det, de gjorde i Columbus i marts.

Kan Ramy en dag vinde O? Jeg siger nej; Jeg siger, at hans tid, hvis nogensinde, er gået, men han kan stadig klare sig meget godt som en top fyr, tjene masser af penge og være meget konkurrencedygtige i 5.-9. rækkevidde. Den eneste måde Ramy bliver en topkonkurrent igen på er i det usandsynlige tilfælde, hvor massemonstre overtager sporten.

Med den enorme popularitet af klassisk fysik på amatørniveau, kombineret med den konsistente popularitet af mænds fysik, bliver færre og færre massefreaks pro og skader. Nick Walker er lidt af et tilbageslag til 90’erne og 2000’erne, men det er en fyr. Ramy er muligvis den ene person på Olympia -scenen, der stadig skubber massekortet. Og 2017 har måske været den bedste, han nogensinde vil gøre på Olympia -scenen – og det er fantastisk, men du kan ikke fortælle mig, at Ramy slår en 100% Curry, Bonac eller Jackson. Winklaar har et andet look, men når han er 100%, ville Ramy have en meget hård tid på at kantede ham ud.

2017 var Ramys gyldne mulighed, og han kunne ikke oprette forbindelse. Bagefter grøftede han kamelbesætningen, grøftede Neil Hill og bosatte sig i sidste ende med Chad Nichols. Jeg er glad for at se ham tilbage i blandingen, men tiderne har ændret sig. Med Ramys tilføjelse kan du forvente en brorpart af mediefanfare – fra opslagstavler til mailere til medier, der stikker flammerne på opslagstavler, forudsigelser og afstemninger. Hype genererer visninger, og disse websteder er afhængige af trafik til at sælge reklame. Dette er strengt et servicetrin – intet meget mere – men det går efter konkurrencen, efter min mening.

Hvis bodybuilding nogensinde ønsker at blive taget så alvorligt som Major League og Olympic Sports, skal det være helt meritbaseret. Jeg kan se den specielle invitation, der blev brugt til en person, der ikke havde konkurreret i over et årti (f.eks. Kevin Levrone) eller en person, der tjente sit lands militær (f.eks. Cedric McMillan), men bruger det til at give en person, der sad ude i sæsonen , Planlægning af at konkurrere i en let (Top 3 -kvalificering), konkurrence i sidste øjeblik, men hvem kunne ikke, fordi han fangede Covid, det er bare svagt. Jeg er en hengiven fyr, men loyalitet indikerer ikke, at du er enig i enhver beslutning. Der er viet, og så er der en tæve. Hvis jeg ser noget forkert, vil jeg ikke forblive stille.

Den eneste grund, hvad jeg angår, at Ramy har fået denne specielle invitation, er fordi Flex Lewis trak sig tilbage, og konkurrencen skal sælge billetter. Der er ingen anden plausibel forklaring i mit sind. Når det er sagt, er Olympia ikke et cirkus sideshow. Det er beregnet til at være et stadium af mestre på professionelle niveauer-uanset om det er tidligere vindere, folk, der vandt et show, eller folk, der konkurrerede i flere konkurrencer, aldrig Urawa Red Diamonds Trøje gav op og tjener nok point til at komme til det mest prestigefyldte fase i fysik- baseret sport. Jeg er ikke enig i, at Ramy skal konkurrere, men jeg ønsker ham det bedste.

Hvad tager du af brugen af den specielle invitation?