Bodybuilding vinder med Arnold Classic Australia!

Bodybuilding vinder med Arnold Classic Australia!
Bodybuilding vinder med Arnold Classic Australia!

af Christian Duque

Arnold Classic Australia i 2019 er en rigtig perle af en konkurrence. Promotor Tony Doherty er en legende inden for bodybuilding, efter at have set en fantastisk Everton FC Trøje vækst og masser af nye fans, der opdager sporten. Denne weekend’s begivenhed viser en betydelig rivalisering mellem William “The Conqueror” Bonac ud over Luke Sandoe og Josh Lenartowicz.

Den ene mand, der mærkbart fraværende fra begivenheden, er 2019 Arnold Classic Champion Brandon Curry, der bedøvede verden for kun to uger siden og besejrede en skarp som nogensinde, forsvarsmester, William Bonac, i Columbus. Personligt har jeg Bonac til sejren og sagde lige så meget om denne uges udgave af Iron Duque Speaks, præsenteret af IronMaglabs.com. Jeg opfordrer dig meget til at tjekke showet, da det også indeholder et væld af andre fantastiske emner i verden af bodybuilding og fitness; Men ligesom jeg sagde fra begyndelsen af dette stykke, er mit mål her at tale om denne utrolige begivenhed, hvor stor bodybuilding i Australien er, og hvordan jeg synes, Arnold Classic Australia tjener som fyret, som det skinnende eksempel på alle Ting, som internationale shows kan være. Nu, meget mere end nogensinde, som promotorer endelig har evnen til at opbygge noget som det, vi har i Amerika, ved at bruge NPC -modellen, er himlen virkelig grænsen.

Arnold Classic Australia er et betydeligt hit, ideal fra flagermus, for et meget åbenlyst punkt – det hedder det. Absolut alt, der er bundet til 7x Mr. Olympia, tidligere guvernør og filmsuperstjerne Arnold Schwarzenegger, skal være af højeste kvalitet. Pionererne i den moderne bodybuilding var Joe og Ben Weider – det er uden tvivl. En anden meget afgørende figur, der har gjort det til sit livs mål at vokse bodybuilding, er vores præsident, Mr. Jim Manion. Inden for denne større end livsgruppe af mænd er naturligvis Arnold.

Arnold har gjort en fantastisk aftale fra at rejse til Amerika fra Østrig, besejre den fantastiske Sergio Oliva og lede ti mænds liv. Det faktum, at han vandt 7 Olympias, dukkede op i AS Roma Trøje mange film og havde valgt embedsmand, især af den fantastiske delstat Californien ikke mindre, taler med hans utrolige CV. Arnold er måske ikke den person, der arbejder på de shows, der bærer hans navn, men jeg kan forsikre dig (hvis ikke absolut garantere dig) om, at de, der udfører operationerne, de fører tilsyn med medierne, scenen, forfremmelsen, alle passerer det absolutte Højeste kontrol. Arnold har mødt med kabinethoveder, retshåndhævelse og udenlandske dignitærer-han har kørt den største stat (økonomisk-talende) af De Forenede Stater. Dette er en mand, der er stolt af tingene, der bliver gjort til perfektion, Arnold Australien er lige så succesrig som Californien var, da Arnold var i kommando!

Lad os heller ikke glemme, hvordan Arnold blev guvernør. Han blev ikke valgt efter at have vundet et større partis nominering i en Stade Rennais FC Trøje primær eller caucus -proces. Deres ikke var halmundersøgelser, debatter eller en stor normal proces. Han vandt kontoret gennem en tilbagekaldelse. Guvernøren på det tidspunkt kunne have rodet kogende vand. Økonomien var i knebler, californiere var elendige, og hele staten var alt andet end kollapsede. Arnold vandt ikke kun tilbagekaldelsen, op mod Everytom, Dick og Harry (inklusive den sene, fantastiske Gary Coleman), men Arnold gjorde et så fantastisk job, han blev genvalgt !! Han bringer det samme ledelsesniveau til sine konkurrencer og med en promotor som Tony Doherty er det ikke underligt, at konkurrencen er vokset til en af de bedste internationale konkurrencer i verden.

I betragtning af den involverede navnebror og i betragtning af, at konkurrencen er indført af en så fantastisk promotor, tilføjer det kun til det faktum, at Australien virkelig er et bodybuilding -land. Folket elsker sporten, de får billetter, magasiner, og når bodybuildere kommer til byen, er det store nyheder. Dette er trods alt, at Lee Priests hjemland, en person, der til trods for at han ikke blev velsignet i højdeafdelingen, var en af de bedst kendte og en masse frygtede gigantiske mordere på sin tid. Australien er også hjemsted for en fantastisk masse nuværende bodybuildere, der ser på denne konkurrence, med drømme om at træde fod på denne utrolige scene i fremtiden. Den virkelig fantastiske nyhed er, at de måske en dag vil. Også kun et kig på dybden af lineups, de bedømmende paneler og de involverede sponsorer, og det er rigeligt klart, at vi tager os af en ægte, førsteklasses produktion.

Sammenfattende vil denne konkurrence ligesom masser af før og efter den være enormt succesrig. Som med 2019 er det min forudsigelse, at William Bonac vil gå væk med sejren. Han tabte kun snævert mod Brandon Curry i Columbus, og jeg kan simpelthen ikke tænke på, at han ikke gik væk med sejren i Melbourne. Foruden Bonac -vindende vinder bodybuilding også, da Tony & Arnold ramte et andet hjemmekørsel !!