Anti-skummende middel opdaget i fjerkræ McNuggets

Anti-skummende middel opdaget i fjerkræ McNuggets
Anti-skummende middel opdaget i fjerkræ McNuggets

Anti-Foaming Agent opdaget i fjerkræ McNuggets
Af Mike Adams, The Health and Wellness Ranger

(NaturalNews) Spørger nogensinde, hvad der virkelig opdages i fjerkræ McNuggets? Et par af ingredienserne, det viser sig, ser ud til at høre meget mere til en industriel fabrik af en eller anden art, ikke en fødevareforhandler. Ifølge McDonald’s Corporation er dets populære fjerkræ McNuggets lavet med komponenter, herunder autolyseret gærekstrakt (som består af gratis glutamat, svarende til MSG), natriumphosphater såvel som natriumaluminiumphosphat. Det er dog ikke den freaky del. Ifølge McDonalds eget websted er fjerkræ McNuggets ligeledes lavet med “hydrogeneret sojabønneolie med TBHQ såvel som citronsyre tilsat for at beskytte friskhed” såvel som “dimethylpolysiloxan tilsat som et antifoamingmiddel.”

Mindst to af disse komponenter syntetiserede kunstigt industrikemikalier. TBHQ, et petroleumderivat, anvendes som en stabilisator i parfume, harpikser, lakker samt oliefeltkemikalier. Labundersøgelser har knyttet det til mavetumorer. ”I højere doser har det nogle ugunstige sundheds- og velværepåvirkninger på laboratoriedyr, såsom at skabe forløbere til mavetumorer såvel som skade på DNA. En række undersøgelser har vist, at langvarig eksponering for høje doser af TBHQ kan være kræftfremkaldende, især for mave -tumorer. ” ()

Dimethylpolysiloxan, en type silikone, anvendes såvel som tætningsmidler som fylder til brystimplantater såvel som som afgørende komponent i fjollet kitt. Stater Wikipedia:

”PDMS bruges ligeledes som et element i silikonefedt såvel som andre silikonebaserede smøremidler, ud over at defoamingmidler, formfrigørelsesmidler, dæmpningsvæsker, varme overførselsvæsker, poleringer, kosmetik, hårkonditioner samt andre anvendelser. PDMS er ligeledes blevet anvendt som en fyldstofvæske i brystimplantater, skønt denne metode er faldet noget på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer. PDMS bruges forskellige på det kosmetiske såvel som forbrugerproduktmarked. For eksempel kan PDM’er bruges til behandling af hovedlus … ”

Ikke at de andre komponenter er nogen form for bedre. Da bomuld ikke er reguleret som en fødevareafgrøde, kan bomuldsfrøolie bestå af kemiske pesticider, der er forbudt i fødevareproduktionen. Det er ligeledes næsten altid genetisk modificeret. Hydrogenerede olier består naturligvis generelt af transfedt, de kunstigt skabte fedtstoffer, der er ubrugelige af kroppen, såvel som undersøgelser har knyttet til en række skadelige sundheds- og wellness -problemer. Foruden autolyseret gærekstrakt er en kemisk smagsfremmende komponent, der består af gratis glutamat, som producenterne bruger som en venligere udseende erstatning for MSG.

Og hvad med fjerkræet i fjerkræ McNuggets? Det er fabriksopdrættet kylling, ikke fri række kylling. Så det er den type fjerkræ, der generelt behandles med vacciner såvel som hormoner, mens de fodres med traditionelle foderprodukter, der Sporting CP Trøje er medicineret med lægemidler såvel FC Tokyo Trøje som dyrket med pesticider.

Yum !! Undlad at huske at anmode om yderligere dyppesauce. Vi har ikke engang talt om, hvad du vil opdage derinde …

Kilde: 25 fantastiske fakta om mad, forfatter af Mike Adams såvel som David Guiterrez. Denne rapport udsætter usædvanlige ting om, hvor din mad kommer fra såvel som hvad der virkelig er i den! Download den fulde rapport (gratis) ved at klikke her. Inde inde vil du opdage 24 meget mere fantastiske, men sande fakta om fødevarer, drikkevarer såvel som fødevareingredienser. Umiddelbar download af den samlede PDF. Alle 25 fakta er dokumenteret såvel Leeds United Trøje som sandt.